sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Sisustus alkakoon!

Torstaina saapui viimein kauan kaipaamamme Desingtalon sisustuslaatikot. Edustajamme kiikutti kolme erittäin painavaa boksia, jotka sisältävät erinäisiä sisustusmateriialeja. Sormet ovat jo pidemmän aikaa syyhynneet valintapuuhiin ja nyt odotus vihdoin palkitaan. Laatikot sisältävät mittavan määrän erilaisia seinä-,lattia-, ja välitilanlaattoja, tapettimalleja, listoja, laminaatteja ja maaleja. En ole vielä ehtinyt kunnolla levittämään kaikki materiaaleja tarkempaa tarkastelua varten, koska olemme olleet viikonlopun poissa kotoa. Kuitenkin jotain olen jo katsonut alustavasti ja valikoima on sen verran hyvä, että niistä löydämme varmasti sopivat materiaalit joka seinään ja lattiaan. Keittiön ja wn:n laattavalinnat tulee jättää viimeiseksi, sillä kalustetoimittajalta ei ole tullut vielä kuvastoja ja ilman kalustevalintoja emme pysty valitsemaan välitilan ja wn:n kaakeleita. No, riittäähän muissakin huoneissa tekemistä ennen kuin pääsemme niiden kimppuun. Perusvalikoimaan kuuluu nimensä mukaan hyvin perusjuttuja väriensä ja malliensa puolesta, mutta lisähinnalla valikoimassa on myös lukuisa määrä muita vaihtoehtoja. Perusvalikoimasta löytyy varmasti monta makuamme vastaavaa pintaa, sillä värit ovat hillittyjä ja tyylikkäitä. Lisähintaisesta valikoimasta löytyy esim. tapetteja suurilla kuoseilla, sieltä tulee valittua ainakin makkarin tapetti. Kaiken kaikkiaan siis kattava setti kaikkea! Aivan mahtavaahan tämä on, täytyy vain pitää pää kylmänä ettei valinnat ryöstäydy pahasti käsistä!

Kävimme eilen myös Uunisepillä katsastamassa takkavalikoimaa. Taloon vakiona kuuluva takkamalli ei vastaa meidän perheen vaatimuksia, joten tulemme valitsemaan takan joko Uuniseppien valikoimasta tai joltain muulta takkavalmistajalta. Ihastuimme kyllä aikalailla Uuniseppien Alppi-kaakelitakkaan ja huomenna ajattelin pyytää takasta tarjouksen. Perusmallin takasta hyvitetään ihan kivasti, joten katsotaan paljonko kipurahaa jää väliin näillä takoilla.

Kävimme myös Keittiömaailmassa hakemassa vinkkejä keittiöön ja wc:een. Keittiön värimaailma on jo hyvin selvillä ja erilaiset säilytysratkaisut ovat myös keittiön hankintalistalla number one. Kannattaa siis kierrellä mahdollisimman paljon eri keittiö paikkoja, sillä mahdollisuuksia on niin paljon ja samalla saa hyviä vinkkejä. Mikäli budjetti olisi rajaton saisi keittiöstä kyllä sellaisen luxusköökin, että oksat pois! Tärkeintä on nyt kuitenkin saada keittiöstä käytännöllinen, selkeälinjainen ja sopiva lapsiperheelle. Ymmärtääkseni Topi-keittiön kuvastot ovat tulossa ensi viikolla ja sen jälkeen voimme sopia tarkempaa suunnittelu aikaa Topin pisteeseen. Tätä siis innolla odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti